ZKL Lezajevi

ZKL je Češki proizvodjac lezajeva. U nasem programu mozete pronaci sirok asortiman robe ovog proizvodjaca. Kontakte mozete pronaci ovde.

ZKl brend je osnovan daleke 1921 godine, u tadasnjoj Cehoslovackoj. Danas nakon gotovo jednog veka ZKl se proizvodi u Brnu, Češka Republika. Smatra se da ovaj brend po samom svom kvalitetu zauzima sam vrh u oblasti kotrljajucih lezajeva. Danas ZKL svoju robu prodaje sirom sveta kao robu pouzdanog Evropskog proizvodjaca. U nasem asortimanu mozete pronaci ovaj brend po jako povoljnim uslovima.

ZKL Cilj

Tim inzinjera u ZKL grupaciji ima za cilj da omoguci sto duzi radnji vek lagera kako bi vasa masina imala sto manje zastoja u radu a sam kupac sto manje troskova. Fabrika ovog brenda to postize ne samo izradom kvalitetnog lagera vec i proizvodnjom svega pored toga sto vam je potrebno u radu. U tu grupu spadaju alati za montazu i demontazu lagera kao i sredstva za podmazivanje samog lagera. Ovo je jako bitan detalj jer pravilna ugradnja lagera kao i redovno podmazivanje moze neuporedivo duze produziti sam radni vek lagera. U tu svrhu Fabrika razvija sopstveni alat kao i sama sredstva za podmazivanje lagera i time upotpunjuje svoju ponudu. A samim tim i svoj cilj duzeg radnog veka lagera.

Program fabrike

Sam program fabrike je obuhvatio gotovo sve vrste lezajeva.Od kuglicnih preko valjkastih do buricastih. Zatim tu se nalaze i kucista, semerinzi, masti za podmazivanje. Kao sto smo i malo pre spomenuli tu su i njihovi alati za montazu i demontazu samih lagera. Fabrika se trudi da pruzi kompletnu ponudu korisniku, kako bi svoje troskove u radu bitno smanjio i omogucio svojim masinama sto manje zastoja u radu.

Kvalitet

Kao sto smo rekli brend je u samom svetskom vrhu po pitanju kvaliteta. Smatra se da buricasti lezaj ovog brenda je jedan od najpouzdanijih lezajeva na trzistu. Direktan je konkurent samom SKF kao i drugim brendovima ovog tipa. Ugradnjom ZKL lagera necete imati nikakvih problema u radu a zbog nesto malo nize cene moze biti i pravi izbor za vasu masinu koja zahteve kvalitetan lezaj.

Kontaktirajte nas i potrazite vas zahtev za ponudu. Kontakt telefoni su
Za Pravna lica : 011 8403 417
Za fizicka lica : 069 555 61 43

This Post Has One Comment

Leave a Reply