ZKL lezajevi – Prodaja lezajeva Beograd

ZKL lezajevi – Prodaja lezajeva Beograd

  • Post author:
  • Post category:Blog

zkl ležajevi

ZKL kompanija je češki proizvođač ležajeva. U našem programu možete pronaći širok asortiman robe ovog proizvođača. Za više informacija nas pozovite na telefon: 066 8 777 000.

zkl lageri

ZKl brend je osnovan daleke 1921 godine, u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Danas nakon gotovo jednog veka ZKl se proizvodi u Brnu, Češka Republika. Smatra se da ovaj brend po samom svom kvalitetu zauzima sam vrh u oblasti kotrljajućih ležajeva. Danas ZKL svoju robu prodaje širom sveta kao robu pouzdanog evropskog proizvođača. U nasem asortimanu možete pronaći ovaj brend po jako povoljnim uslovima.

ZKL cilj

Tim inžinjera u ZKL grupaciji ima za cilj da omogući što duži radni vek lagera kako bi vaša mašina imala što manje zastoja u radu a sam kupac što manje troškova. Fabrika ovog brenda to postiže ne samo izradom kvalitetnog lagera već i proizvodnjom svega pored toga što vam je potrebno u radu. U tu grupu spadaju alati za montažu i demontažu lagera kao i sredstva za podmazivanje samog lagera. Ovo je jako bitan detalj jer pravilna ugradnja lagera kao i redovno podmazivanje može neuporedivo duže produžiti sam radni vek lagera. U tu svrhu fabrika razvija sopstveni alat kao i sama sredstva za podmazivanje lagera i time upotpunjuje svoju ponudu. A samim tim i svoj cilj dužeg radnog veka lagera.

Program fabrike – ZKL lezajevi

Sam program fabrike je obuhvatio gotovo sve vrste ležajeva. Od kugličnih preko valjkastih do buričastih. Zatim tu se nalaze i kućišta, semerinzi, masti za podmazivanje. Kao što smo i malo pre spomenuli tu su i njihovi alati za montažu i demontažu samih lagera. Fabrika se trudi da pruži kompletnu ponudu korisniku, kako bi svoje troškove u radu bitno smanjio i omogućio svojim mašinama što manje zastoja u radu.

zkl lageri

Kvalitet

Kao što smo rekli brend je u samom svetskom vrhu po pitanju kvaliteta. Smatra se da buričasti ležaj ovog brenda je jedan od najpouzdanijih ležajeva na tržištu. Direktan je konkurent samim SKF ležajevima kao i drugim brendovima ovog tipa. Ugradnjom ZKL lagera nećete imati nikakvih problema u radu a zbog nešto malo niže cene može biti i pravi izbor za vašu mašinu koja zahteva kvalitetan ležaj. ZKL ležajevi su uvek odličan izbor.

Kontaktirajte nas i potražite vaš zahtev za ponudu. Kontakt telefoni su:
– Za pravna lica: 011 8403 417
– Za fizička lica: 069 555 61 43

Kompanija

ZKL ležajevi su renomirani proizvodi u industriji ležajeva. Ova češka kompanija proizvodi širok spektar kugličnih, valjkastih i igličastih ležajeva za različite primene, od opreme za rudarstvo i teške industrije do motocikala i automobila.

Kuglicni program

Kuglični ležajevi ZKL-a su prilagođeni za primene u visokim brzinama i teškim radnim uslovima, dok su valjkasti ležajevi posebno dizajnirani za primene koje zahtevaju veliku nosivost. Osim toga, ZKL proizvodi i specijalizovane ležajeve, kao što su kombinovani ležajevi koji kombinuju kuglične i igličaste ležajeve, kao i hidrodinamičke ležajeve za visoke brzine.

Kvalitet

ZKL-ovi ležajevi poznati su po svojoj dugotrajnosti i pouzdanosti. Kompanija ulaže u istraživanje i razvoj kako bi osigurala da njeni proizvodi zadovolje zahteve klijenata u različitim sektorima. ZKL je takođe posvećen održivosti i ekološkim standardima, što je postalo važan faktor u savremenom poslovanju.

Zakljucak

U zaključku, ZKL ležajevi su pouzdani proizvodi visokog kvaliteta koji su namenjeni za upotrebu u različitim industrijama. Sa širokim asortimanom kugličnih, valjkastih i igličastih ležajeva, ZKL može da zadovolji različite zahteve kupaca i pruži stručnu podršku u izboru i održavanju ležajeva. ZKL-ovi ležajevi predst