SKF Lezajevi

Nudimo vam sirok asortiman SKF lezajeva odmah dostupnih na stanju. Za vise informacija nas pozovite.

SKF Istorija kompanije

SKF je vodeca svetska kompanija na polju tehnologija od 1907 godine. SKF kompanija se trudi da stalno razvija nove tehnologije i tako svojim kupcima omoguci najbolje resenje. SKF to postize time sto namenu svojih porizvoda pronalazi u preko 40 razlicitih industrija. Njihovi prioritetni prozvodi su lezajevi svih vrsta, mehatronika. proizvodi za podmazivanje. zaptivna resenja.

SKF kvalitet

SKF je trenutno vodeci svetski brend u oblasti lezajeva. Njegovu samu izrada i kvalaitet prati mnostvo kontrola. Ovaj brend prema samoj svojoj izradi i kvalitetu zauzima sam vrh ove industrijske grane.

Primena

Sama primena ovog brenda je vrlo rasprostranjena jer postoje mnoge masine koje zahtevaju ovaj kvalitet. Postoje veoma skupa postrojenja ili bitna iz nekog razloga a gde sama potreba kvaliteta lezaja nije toliko velika ali ljudi ipak stavljaju lagere ovog brenda. To se dogadja iz tog razloga jer sam kvar lezaja moze prouzrokovati dalje neke kvarove u sistemu koji su veoma skupi. Tako da SKF ne ide samo na mesta gde su samo performansme bitne vec i na mesta koja su tesko pristupacna kao i tamo gde ostatak postroenja zavisi od samog lagera.

Alati

SKF kompanija je razvila i svoje alate za montazu i demontazu samog lagera. Ovo je jako bitna stavka jer direktno utice na sam vek lagera. Kompanija je razvila alate i za montazu i za demontazu lagera. Pravilno postavljanje lagera je jako bitno kako on ne bi imao neke probleme te vrte u samom radu. Odgovarajuci alat je takodje bitan kako ne bi doslo do samog ostenjega legara pri ugradnji.

Kontakt

Firma S Lager u svom asortimanu nudi gotovo sve tipove lagera ovog brenda kao i njihovih masti za podmazivanje po veoma povoljnim cenama. Trudimo se da svakom kupcu izadjemo u susret i nadjemo za njega najbolje resenje. Kontaktirajte nas na broj 069 555 61 43 kako bi nasli najbolje resenje za vas.

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply