SKF Ležajevi

SKF lezajevi – Nudimo vam širok asortiman SKF ležajeva odmah dostupnih na stanju. Za više informacija nas pozovite na telefon: 066 8 777 000.

Već je 40 godina otkako brend SКF kompanije snabdeva vodeće svetske industrije proizvodima i uslugama, bilo direktno ili indirektno, putem mreže distributera. Naime, lezajevi raznih vrsta i izvanrednog kvaliteta zaštitni su znak švedskog proizvođača ovog brenda. Bogata ponuda uključuje prodaju raznih vrsta ležajeva, zaptivki i sistema za podmazivanje, kao i usluge, koje podrazumevaju procenu funkcionalnosti mašina i njihove pouzdanosti.

Firma S Lager raspolaže širokim asortimanom SKF ležajeva u svojoj ponudi, kao i mastima za podmazivanje. Pomažemo svojim klijentima da pronađu najbolje rešenje za sebe. Za više informacija kontaktirajte nas na telefon: 066 8 777 000.

skf bearing

SKF je uspeo da postane prepoznatljiv po svojim proizvodima, koje karakteriše izuzetan kvalitet, kao i dug vek trajanja. U okviru ovog brenda, najpopularniji su valjkasti i klizni ležajevi, jer su pravo rešenje za široku primenu. SKF raspolaže bogatim asortimanom kućišta i ležajnih jedinica, da bi uspeo da odgovori na razne potrebe klijenata u okviru bilo koje industrije.

U našoj prodavnici Slager, naći ćete SКF ležajeve, otporne na ulazak nečistoće ili vode, koji solidno rade čak i pod najtežim opterećenjima, imaju nizak stepen trenja, troše malu količinu energije i ne zahtevaju održavanje. Pored SКF-a, u okviru naše ponude možete se odlučiti i za mnoge druge ležajeve renomiranih marki, kao što su Koyo lezajevi, ZVL, Timken lezajevi, NTN SNR lezajevi, i dobiti od nas samo najbolji kvalitet.

SKF lezajevi – karakteristike

Ležajevi brenda SKF, odličan su izbor za primene u mašinama i vozilima, koja se koriste u različitim industrijama. Proizvodi su dostupni u širokom asortimanu dizajna i veličinama, kako bi se zadovoljile potrebe određenih primena. Bez obzira da li mašina zahteva kuglični ležaj ili možda konusno valjkasti, obe opcije, dostupne od SКF-a, karakteriše:

  • dug radni vek
  • minimalno održavanje
  • visoka operativna pouzdanost

SКF ležajevi, proizvedeni u standardnim dimenzijama, dostupni su širom sveta, što ih čini lako dostupnim ljudima, kad god i gde god da se nađu. Njihov dizajn, materijal od kog su izrađeni, kao i kvalitet izrade pruža vašim mašinama veću produktivnost i visoku pouzdanost, čak i u najzahtevnijim primenama. 

Alati brenda SKF

Pored fokusa na proizvodnju ležajeva za vozila, SKF je takođe usmerio svoju pažnju na proizvodnju alata za montažu i demontažu samih lagera, što je jako važan postupak, budući da je pravilno postavljanje lagera od suštinskog značaja za njegovo pravilno funkcionisanje u radu. S druge strane, važno je koristiti adekvatan alat kako ne bi došlo do oštećenja lagera pri njegovoj ugradnji.

Gde mogu da kupim SКF ležajeve?​

Kao što smo istakli, SКF je tržišni lider u ležištima i nudi vam dugotrajne i izuzetno kvalitetne ležajeve među kojima možete izabrati odgovarajući model. Možete ih kupiti na eBai-u, Amazon-u ili u maloprodaji. Takođe, kontaktiranjem našeg tima možete steći uvid u široku ponudu ležajeva kojim raspolažemo i odlučiti se za onaj, koji vama odgovara.

SKF Istorija kompanije​

SKF je vodeca svetska kompanija na polju tehnologija od 1907 godine. SKF kompanija se trudi da stalno razvija nove tehnologije i tako svojim kupcima omoguci najbolje resenje. SKF to postize time sto namenu svojih porizvoda pronalazi u preko 40 razlicitih industrija. Njihovi prioritetni prozvodi su lezajevi svih vrsta, mehatronika. proizvodi za podmazivanje. zaptivna resenja.

SKF kvalitet

SKF je trenutno vodeci svetski brend u oblasti lezajeva. Njegovu samu izrada i kvalaitet prati mnostvo kontrola. Ovaj brend prema samoj svojoj izradi i kvalitetu zauzima sam vrh ove industrijske grane.

Primena

Sama primena ovog brenda je vrlo rasprostranjena jer postoje mnoge masine koje zahtevaju ovaj kvalitet. Postoje veoma skupa postrojenja ili bitna iz nekog razloga a gde sama potreba kvaliteta lezaja nije toliko velika ali ljudi ipak stavljaju lagere ovog brenda. To se dogadja iz tog razloga jer sam kvar lezaja moze prouzrokovati dalje neke kvarove u sistemu koji su veoma skupi. Tako da SKF ne ide samo na mesta gde su samo performansme bitne vec i na mesta koja su tesko pristupacna kao i tamo gde ostatak postroenja zavisi od samog lagera.

Alati

SKF kompanija je razvila i svoje alate za montazu i demontazu samog lagera. Ovo je jako bitna stavka jer direktno utice na sam vek lagera. Kompanija je razvila alate i za montazu i za demontazu lagera. Pravilno postavljanje lagera je jako bitno kako on ne bi imao neke probleme te vrte u samom radu. Odgovarajuci alat je takodje bitan kako ne bi doslo do samog ostenjega legara pri ugradnji.

skf proizvođač lagera

Kontakt

Firma S Lager u svom asortimanu nudi gotovo sve tipove lagera ovog brenda kao i njihovih masti za podmazivanje po veoma povoljnim cenama. Trudimo se da svakom kupcu izadjemo u susret i nadjemo za njega najbolje resenje. Kontaktirajte nas na broj 066 8 777 000 kako bi nasli najbolje resenje za vas.

Firma S Lager raspolaže širokim asortimanom SKF ležajeva u svojoj ponudi, kao i mastima za podmazivanje. SKF lezajevi su najbolje rešenje za vas. Pomažemo svojim klijentima da pronađu najbolje rešenje za sebe. Za više informacija kontaktirajte nas na telefon: 069 555 61 43.

Kompanija

SKF je globalna kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji ležajeva i drugih proizvoda u vezi sa kretanjem. Njihov proizvodni program obuhvata širok spektar ležajeva za različite industrijske potrebe. Ovaj članak će se fokusirati na SKF ležajeve, koji se smatraju jednim od najkvalitetnijih i najpouzdanijih ležajeva na tržištu.

TELO

Kao što smo istakli, SКF je tržišni lider u ležištima i nudi vam dugotrajne i izuzetno kvalitetne ležajeve među kojima možete izabrati odgovarajući model. Možete ih kupiti na eBai-u, Amazon-u ili u maloprodaji. Takođe, kontaktiranjem našeg tima možete steći uvid u široku ponudu ležajeva kojim raspolažemo i odlučiti se za onaj, koji vama odgovara.SKF ležajevi su poznati po svojoj izdržljivosti i dugotrajnosti. Ovi ležajevi se proizvode od najkvalitetnijih materijala i imaju preciznu izradu, što osigurava dugotrajnost i pouzdanost u radu. Kvalitet SKF ležajeva se ogleda u njihovoj sposobnosti da izdrže teške uslove rada i velika opterećenja. Zahvaljujući tome, oni su popularni izbor za razne industrije kao što su automobilska, aero i energetska industrija.

Vrste​

SKF nudi razne tipove ležajeva, uključujući kuglične, igličaste, cilindrične, klizne, kotrljajuće, aksijalne, radijalne i mnoge druge. Kuglični ležajevi su najčešći tip ležaja koji se koristi u raznim aplikacijama. Ima ih u različitim veličinama, što ih čini prilagodljivim za različite namene. Osim toga, SKF nudi i specijalne ležajeve za određene primene, kao što su visokotemperaturni ležajevi, vodootporni ležajevi i ležajevi otporni na koroziju.

Preciznost

Kuglični ležajevi su najpopularniji tip ležaja koji se koristi u raznim industrijskim aplikacijama. Oni se sastoje od kugličnog elementa koji rotira u spoljnoj i unutrašnjoj traci. Ovaj tip ležaja ima visoku preciznost i brzinu, a takođe može da izdrži visoke opterećenja. SKF nudi kuglične ležajeve u različitim veličinama i oblicima, što ih čini prilagodljivim za različite namene.

Cilindrični ležajevi

Cilindrični ležajevi se koriste kada su potrebni veliki kapaciteti opterećenja i visoka preciznost. Oni se sastoje od cilindričnog elementa koji rotira u spoljnoj i unutrašnjoj traci. SKF nudi različite vrste cilindričnih ležajeva, uključujući jednoredne, dvojne i četvororedne. Oni su idealni za primenu u mašinama, alatima i drugim aplikacijama gde je potrebna velika preciznost.

Radijalni

Radijalni ležajevi se koriste za podršku opterećenju koje deluje u pravcu osovine. Oni se sastoje od valjkastih elemenata koji rotiraju u spoljnoj i unutrašnjoj traci. SKF nudi različite vrste radijalnih ležajeva, uključujući igličaste, kotrljajuće i aksijalne ležajeve. Oni su idealni za primenu u automobilskoj, aero i energetskoj industriji.

ZAKLJUČAK:

SKF ležajevi su jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih ležajeva na tržištu. Njihov proizvodni program obuhvata širok spektar ležajeva za različite industrijske potrebe. Kuglični ležajevi, cilindrični ležajevi i radijalni ležajevi su samo neke od vrsta ležajeva koje nudi SKF lezajevi. Zahvaljujući visokom kvalitetu i sigurnosti u radu, SKF ležajevi su popularni izbor za razne industrije.