Codex kompanija je pouzdan i pouzdan dobavljač ležajeva i pogonskih elemenata od 1993. godine, sa više od 400 distributera i 160 OEM kupaca u više od 40 zemalja širom sveta.

codex kompanija

Codex ležajevi – širok asortiman Codex ležajeva odmah dostupnih na stanju. Kontakt telefon: 066 8 777 000.

Codex je jedan od najbrže rastućih brendova ležajeva na svetu, oni nude jedan od najkompletnijih asortimana ležajeva, prenosnika snage i pratećih proizvoda. Oni poseduju i upravljaju većim brojem proizvodnih lokacija širom sveta, a sve su kontrolisane iz njihove međunarodne centrale u Sloveniji.

Njihove proizvode koriste neki vodeći svetski proizvođači i često se mogu naći u mnogim kućnim i komercijalnim predmetima.

Odabirom Codexa kao brenda po izboru, možete odustati vrlo malo u pogledu kvaliteta, ali uštedeti u velikoj meri u pogledu finansija.

Obezbeđivanje delova koji pokreću vaše poslovanje

Konstantna težnja za najboljim odnosom cene i učinka za kupce je sama suština Codex kompanije. Snabdevamo sopstvene brendove Codex Extreme i Codex MSC kao i druge svetski poznate brendove kao što su NTN/SNR, FK, Reknord i drugi.

codex kompanija

Distributeri

Distributeri Codex kompanije mogu odmah da provere zalihe u B2B onlajn prodavnici POTISSIMUS koja je jednostavna za korišćenje. Tim ključnih menadžera naloga pruža korisničku podršku na 13 jezika.

OEM

Pomaganje proizvođačima u razvoju proizvoda nestandardnih kvalitetnih delova i brze modifikacije i proizvodnje nestandardnih veličina je strast kompanije Codex. Iskustvo, znanje i globalna partnerska mreža koje poseduje Codex kompanija učiniće da vaš sledeći veliki projekat izgleda kao jednostavan zadatak.

codex kompanija

Stabilan kvalitet

Lageri su pregledani u trofaznom procesu u skladu sa ISO standardima koji garantuju besprekorne performanse. In-house laboratorijske inspekcije Codex-a u Evropi i na istoku omogućavaju nam da budemo brzi, fleksibilni i agilni prema zahtevima tržišta i klijenata.