Jeftic Bozena i Ortak Veleprodaja ležajeva

Jeftic Bozena i Ortak Veleprodaja ležajeva

  • Post author:
  • Post category:Blog

Kontakt telefon veleprodaje : 011 8403 417 ; 064 14 88 600 kontaktirajte nas kako bi za vasu firmu omogucili najbolje cene i uslove.

Istorija

Firma Jeftic Bozena i Ortak je firma koja ima tradiciju dugu dve decenije u oblasti distribucije metalnom robom. Od samog osnivanja firma se bazira na distribuciji lezajeva kao svog glavnog prodajnog predmeta. Pored samih lagera pocinje se i uvoz kuglica, iglica, valjcica… Firma se bazirala na Evropu i Evropske brendove. Zelimo da nasim kupcima omogucimo najbolji kvalitet za njihove potrebe. Tokom godina firma se razvijala sve vise i dolazi do cifre od 5000 artikala koji su u svakom momentu dostupni na stanju. U sklopu firme nalazi se i maloprodaja pod nazivom S Lager gde mogu i fizicka lica kupovati nasu robu po najpovoljnijim cenama.

Zakazite sastanak i ostvarite saradnju

Kontaktom na gore navedene brojeve mozete zatraziti svoj zahtev za ponudu a takodje mozete i zakazati sastanak sa nasim osobljem kako bi se detaljno dogovorili oko saradnje. Nasa firma vam nudi specijalne uslove za pravna lica, preduzetnike, radnje, proizvodjace.. Na samom sastanku cemo dogovoriti sve detalje oko isporuke, nacina placanja, uslova i svega ostalog. Nas tim ce vam pomoci da odredite najbolju opciju za vase potrebe. Dugi niz godina iskustva u ovom poslu vam omogucava da u razgovoru sa nama potrazite najbolje i ujedno i najpovoljnije resenje.

Program firme Jeftic Bozena i Ortak

Sam program firme se bazira prvenstveno na svim tipovima lezajeva. Nudimo vam sirok asortiman robe i proizvodjaca. Neki od proizvodjaca su : SKF, ZKL, ZVL, NTN SNR, FAG, TIMKEN, CODEX, GPZ, KOYO. Medju ostalim asortiman izdvajamo KUGLICE, IGLICE, VALJCICE, u nasem programu mozete pronaci najveci asortiman dimenzija i same robe na stanju. Pored toga izdvojili bi i SEMERINGE, REMENJE, koje se trudimo da apsolutno pokrivamo sav asortiman dimenzija na stanju. Tu su i HILZNE, KM MATICE, MB OSIGURACI, CIVIJE i tako dalje, za sve ove robne grupe vam mozemo ponuditi odlicne uslove saradnje sa nasom veleprodajom.