Krst Kardana – Najveci izbor robe odmah dostupne na stanju

Krst Kardana – Najveci izbor robe odmah dostupne na stanju

  • Post author:
  • Post category:Blog

Najveci izbor krsta kardana dostupnih odmah S Lager Surcin. Kontakt telefon 069 555 61 43.

Krst kardana je jedna na bitnijih funkcija na kardanu. Dobar krst kardana cesto je presudan u samoj duzini radnog veka kardana. Iz razloga sto najcesce strada krst dok viljuske i cevi ostaju netaknute mozete pronaci samo krst da kupite posebno.
U nasem asortimanu mozete pronaci veliku vecinu dimenzija krsta kardana za sve tipove.

Primena Krsta kardana

Ovaj deo se nalazi u svim masinama gde je prenosnik snage kardan. Dakle tu je poljoprivreda, automobili sa 4 x 4 pogonom, radne masine, kamioni i mnogo toga dalje. U poljoprivredi je kardan zastupljen kao prenosnik snage izmedju radne masine i prikljucne. Tu u koliko stavite slabiji odnosno neodgovarajuci kardan dolazi do preopterecenja na krstu kardana i na kraju do pucanja. Zato smo mi pisali o kardanu i samoj njegovoj pravnilnoj primeni. Tako da kada uzmete sve u obzir odabracete pravi kardan za svoju potrebu.

Kardani u automobilskoj i kamionskoj industriji

Sam kardan u ovim granama industrije sluzi kao prenosnik snage sa jedne osovine na drugu. U tim kardanima takodje postoje krstevi kardana koji se nista ne razlikuju od ostalih u drugim granama. Dakle i u ovim granama industrije da li od preopterecenja ili jednostavno kraja radnog veka doci ce do kvara na krstu kardana. To nije veliki problem kako se to vama moze uciniti na prvi pogled. Majstor ce u koliko je samo krst otisao bez velike muke zameniti ga. Kod nas po dimenzijama mozete pronaci sve tipove za ove dve industrije.

Zakljucak

Dakle zakljucak u ovoj segmentu je da sam krst kardana bitno utice na dosta toga. Kada to kazemo mislimo na radni vek, opterecenje koje moze da prihvati itd. Tako da u ovom segmentu se mi trudimo da pokrijemo sve grane industrije gde kardani imaju svoju primenu. Za sve dalje informacije nas kontaktirajte a mi cemo se potruditi da vas problem resimo u najkracem mogucem roku.