Koyo lezajevi

Koyo je Japanski lezaj vrhunskog kvaliteta. U nasem asortimanu mozete pronaci ovaj brend po jako povoljnim cenama. Kontakt telefon 069 555 61 43

Japanska tehnologija

Japanska tehnoholija je poznata u celom svetu kao tehnologija sa najvecom mogucnom preciznosti. Takav je slucaj i u Koyo fabrici. JTEKT tim se trudi da pravi lezajeve vrhunskog kvaliteta kao i preciznosti. Koyo brend se nalazi u vrhu kada se radi o kvalitetu lagera. Ovaj lezaj je svoju primenu nasao u jako bitnim postrojenjima sto svedoci o samom kvalitetu lagera.

Primena

Japanska tehnologija je izuzetno napredna. Obradni centri Koyo fabrike imaju bezbroj aplikacija i mogucnosti kada se radi o lageru. Dostigli su taj nivo da mogu da proizvedu izuzetno kvalitetan i precizan lager. Svoju primenu ovi lageri su pronasli u robotima, avionima, vozovima. Inace poznata je brzina japanslkih vozova i jasno je da tu ne moze doci bilo kakav lager. Koyo ispunjava cak i te uslove. Kada je rec o automobilskoj industriji Koyo je poznat kao brend vrhunskog kvaliteta. Mnogo fabrike poznatih i veoma skupih brendova u automobilskoj industriji su se odlucile za Koyo program u njihom proizvodu.

Vozovi, vagoni, avioni

Vagoni kao i sami vozovi sami po sebi razvijaju velike brzine ali pre svega moraju biti bezbedni i udobni za putovanje. Kada uzmemo u obzir te uslove rada lageri namenjeni za tu oblast moraju biti od apsolutno odgovarajuci toj tehnologiji. Jtekt kompanija je razvila delove za razlicite komponente zeleznickog saobracaja. Kompanija se fokusirala na vagonske osovine, pogonske jedinice kao i na glavni motor. Ove komponente kompanija obezbedjuje i garantuje bezbednost u zeleznickom saobracaju.

Nasa preporuka

Kod bitnih delova, postrojenja mi vam pored SKF svakako preporucujemo i KOYO brend. Ovaj brend je jako pouzdan i vrhunskoh kvaliteta. Poznati su po svom duplom zatvaranju lagera. Kao takav jako je pogodan za mesta gde ima dosta prasine, gde dolazi u kontakt sa vodom i tako dalje. Nas program vam nudi Koyo brend po jako povoljnim cenama. Ako imate potrebu za ovim lagerom kontaktirajte nas.

Leave a Reply