Armaturne mreže Maloprodaja

Armaturne mreže Maloprodaja

  • Post author:
  • Post category:Blog

Armaturne mreže Maloprodaja – Pored brojnih drugih kvalitetnih proizvoda iz naše ponude, S Lager je i dobavljač najkvalitetnijih armaturnih mreža.

Nudimo vam visoki kvalitet armaturne mreze po najpristupačnijim cenama. S lager Surčin, kontakt telefon: 069 555 61 43.

Ukoliko vam je potrebno više informacija o armaturnim mrežama, kontaktirajte nas na telefon: 069 555 61 43. Izračunaćemo i predložiti vam najisplativije rešenje koje će najbolje zadovoljiti vaše potrebe. Stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.

armaturne mreže

Armaturne mreže – kvalitet

Naše armaturne mreže neizostavne su pri izgradnji podova u halama, poslovnih zgrada, stambenih kuća, i drugih građevinskih projekata.

Armaturna mreža služi za ojačanje konstrukcija i u građevinskoj industriji i građevinskim radovima ima brojne primene. Armaturne mreže se najčešće koriste kao armaturna potpora betonskim pločama kojima povećava čvrstinu strukture. Armaturne mreže su idealan materijal za osnaženje betonskih konstrukcija pošto se, usled sličnog koeficijenta termičke ekspanzije, skuplja i širi istom brzinom kao i beton pa temperaturne promene ne mogu da ugroze njihovo sjedinjenje. Armaturna mreža je neka vrsta čeličnog, rešetkastog tkiva koje unapređuje čvrstinu betonskih konstrukcija.

Čelična armaturna mreža je svestran armaturni proizvod, koji se široko koristi za različite primene, pretežno se koristi kao armaturna tkanina u betonskim pločama, uronjen u beton i značajno povećava strukturnu krutost građevinskog projekta. Mreža za ojačanje se široko koristi u širokom spektru građevinskih aplikacija od prilaza do temelja zgrada. Primarna uloga mreže u projektovanju je kontrola pucanja u betonskim konstrukcijama.

Prema površini poprečnog preseka određuje se tip mrežaste armature pa tako A252 ima 252 milimetra kvadratnih čelika u svakoj širini mreže od 1 metra. Zavisno od primene, određuje se i tip armaturne mreže koji vam je potreban – što je uslovljeno težinom opterećenja, načinom izgradnje, količinom saobraćaja, i tako dalje.

Sve betonske podne ploče moraju imati armaturnu čeličnu mrežu, a svi perimetarski temelji moraju biti vezani za betonsku ploču armaturnim čelikom. Bez obzira na veličinu ili stil armaturne mreže koja vam je potrebna, dobavljači čelične armature mogu je obezbediti u svim najpopularnijim veličinama, uključujući a393, a142, a252, a193 i d49, između mnogih drugih veličina.

Ako ne znate koji tip armaturne mreze vam je potreban, mi vam možemo pomoći. Pozovite nas na 069 555 61 43 i daćemo vam detaljnija uputstva i informacije – biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo da nabavite odgovarajući materijal za izgradnju vašeg građevinskog projekta.

Imamo velike zalihe i količine armaturnih mreža tokom cele godine – a naša ponuda podrazumeva proizvode napravljene prema najvišim standardima proizvodnje. U mogućnosti smo da vam obezbedimo najkvalitetnije armaturne mreže po najboljim cenama. Ukoliko je potrebno, isporučićemo ih direktno na vašu lokaciju projekta.

Armaturne mreže – kontakt

Pored brojnih drugih kvalitetnih proizvoda iz naše ponude, S Lager je i dobavljač najkvalitetnijih armaturnih mreža. Stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.

Nudimo vam visoki kvalitet armaturne mreze po najpristupačnijim cenama. S lager Surčin, armaturne mreže maloprodaja – kontakt telefon: 069 555 61 43.

Ukoliko vam je potrebno više informacija o armaturnim mrežama, kontaktirajte nas na telefon: 069 555 61 43. Izračunaćemo i predložiti vam najisplativije rešenje koje će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.