armaturne mreže

Armaturne mreže

Armaturne mreze Beograd – S Lager je jedan od najvećih dobavljača armaturnih mreža.

Naše armaturne mreže služe ojačanju poslovnih zgrada, stambenih kuća, izgradnju podova u halama i za druge građevinske projekte. Imamo jedinstven kvalitet po povoljnoj ceni. Stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.

Armaturne mreze veleprodaja

Nudimo vam: armaturne mreže, armaturne šipke, rebrastu armaturu, građevinsku mrežu za beton, bi-čeličnu armaturu, čelične šipke, grede i stubove za upotrebu u građevinarstvu i građevinskoj industriji.

Imamo jedinstvenu ponudu za  vas – visoki kvalitet armaturne mreze po najpovoljnijim cenama. S lager Surčin – Beograd, kontakt telefon: 066 8 777 000. Pogledajte ostale S-lager proizvode.

Za više informacija o armaturnim mrežama možete nas kontaktirati na telefon: 066 8 777 000. Naš tim može brzo da izračuna i predloži vam isplativo rešenje koje će se najbolje uklopiti u vaše potrebe.

armaturne mreže

Armatura – uloga u građevinskoj industriji

Armatura je građevinsko gvožđe koje treba dobro da se sjedini s betonom. Postoje različiti oblici armature kao što su rebrasta armatura, armaturne šipke, BI-čelik i betonska mreža.

Armaturna mreža služi kao mreža za ojačanje konstrukcija koja ima široku i raznovrsnu primenu. Najčešće se koristi kao armaturna podrška betonskim pločama; svojom uronjenošću u beton ona povećava krutost konstrukcije i ojačava njenu strukturu. Čelična mrežasta struktura ima sličan koeficijent termičke ekspanzije kao i beton, što znači da se sa temperaturnim promenama, i beton i čelik ugrađen u njega šire i skupljaju sličnom brzinom. To ga čini idealnim materijalom za ojačavanje betonskih konstrukcija.

Armaturna mreža služi kao mreža za ojačanje, odnosno čelična tkanina, i to je unapred pripremljena rešetka od armature koja se koristi za poboljšanje bočne čvrstoće betonskih ploča, zidova i drugih konstrukcija.

Tip standardizovane mrežaste armature se određuje prema površini poprečnog preseka mreže po kvadratnom metru. Na primer, mreža A193, ima 193 mm2 čelika u svakoj širini mreže od 1 m (1000 mm).

Vaš arhitekta ili građevinski inženjer može vam reći koji tip mreže vam je potreban za vašu specifičnu namenu. Za veliki broj primena koristi se A252, A193 ili A142 ali svaka primena je različita i određuje se na osnovu očekivane težine opterećenja, nivoa saobraćaja, načina izgradnje itd.

Ako niste sigurni šta vam treba, imamo tim iskusnih stručnjaka koji vam može pomoći. Pozovite nas na 066 8 777 000 i mi ćemo vam dati detaljnije savete – bićemo srećni da razgovaramo sa vama o tome šta vam je potrebno i da vam pomognemo da odaberete pojačanje koje zahteva vaš projekat.

Naše armaturne mreže veleprodaja S Lager ima u velikim zalihama i količinama tokom cele godine. Možemo da isporučimo armature u većini veličina – isečenu i savijenu prema vašim specifikacijama. Sva armaturna mreža je proizvedena prema najvišim standardima. Armaturna mreža se može preklapati za potrebe pokrivanja velikih površina u industrijskim namenama.

Armaturne mreže – cena

Imamo jedinstvenu ponudu za  vas – visoki kvalitet armaturne mreze po najpovoljnijim cenama. S lager Surčin, kontakt telefon: 066 8 777 000. Armaturne mreze Beograd.

Za više informacija o armaturnim mrežama možete nas kontaktirati na telefon: 069 555 61 43. Naš tim može brzo da izračuna i predloži vam isplativo rešenje koje će se najbolje uklopiti u vaše potrebe.

Armaturne mreže Beograd

S Lager je jedan od najvećih dobavljača armaturnih mreža. Imamo jedinstven kvalitet po povoljnoj ceni. Stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.