20 GODINA SA VAMA!

Najveći izbor lagera, semeringa, kaiševa i ostale opreme

Kontaktirajte nas i konsultujte se sa našim osobljem kako bismo za vaše potrebe našli najbolje rešenje na segmentu posla koji obavljamo.

Pravna lica
011 8403 417

Fizička lica
066 8 777 000

Firma S Lager je specijalizovana maloprodaja i veleprodaja lagera, semeringa, kaiševa i ostale opreme. Na osnovu dvadesetogodišnjeg iskustva u firmi Jeftić Božena i ortak, koja se bavi isključivo uvozom i distrubucijom na veliko ove robe, 2019. godine otvaramo i maloprodaju u Surčinu. Maloprodaja je oformljena sa apsolutno svom robom iz našeg asortimana po najboljim cenama. Imamo ogroman izbor robe dostupne odmah na stanju kao i sam izbor proizvođača iste robe.

Trudimo se da napravimo ponudu u kojoj će svaki kupac naći najbolje i najpovoljnije rešenje za svoje potrebe. Zbog krajnjeg kupca, odnosno same krajnje namene našeg proizvoda trudimo se da većinu robe držimo odmah dostupnom na stanju. U posedu imamo magacin sa preko 5000 pozicija stavki iz robe koju vam nudimo. Sama ta činjenica vam govori da vaš problem neće dugo čekati na rešenje. To je ujedno i neki cilj naše firme da sve bude odmah dostupno po najpovoljnim uslovima kako bi krajnji kupac bio zadovoljan. Robu šaljemo svakoga radnog dana i subotom brzim poštama na teritoriju cele Srbije. Za kupce iz Beograda postoji mogućnost lične isporuke ili preuzimanjem u nekoj od naših firmi. 

Kontaktirajte firmu S Lager ako ste fizičko lice ili firmu Jeftić Bozena i Ortak ako ste pravno lice i mi vam garantujemo da ćemo se potruditi da zajedno nađemo najbolje rešenje za vaše potrebe.

metalni lager kuglicni