Timken lezajevi

Sirok asortiman Timken lagera. Kontaktirajte nas na broj
069 555 61 43 kao i za pravna lica na 011 8403 417

Timken industrija

Timken je jedna od vodecih svetskih kompanija na polju inovacija kada pricamo o lezajevima. Njihovo iskustvo i znanje staro gotovo citav vek vam garantiuju visok kvalitet samog lagera. Ali i to da stalno rade na polju efikasnosti, pouzdanosti i inovacija. Njihov lezaj je jako visoko pozicioniran u ovoj grani industrije. Timken proizvodi jako kvalitetne lezajeve koje mozemo pronaci svuda. Jako su zastupljeni u autoindustriji a pre svega u menjackim kutijama. Takodje ih ima i u teskoj industiriji. Ove cinjenice vam garantuju sam kvalitet i pouzdanost ovog lezaja.

Timken u automobilskoj industriji

Timken je vrlo poznat po svojoj izradi valjkastih lezajeva. Njihovi lezajevi su vrlo visoke preciznosti i sacinjeni od jako kvalitetnih materija. To je jedan od razloga zbog koga se ovaj lezaj nalazi u vecini menjackih kutija sirom sveta. Lezajeve za menjace Timken proizvodjaca mozete pronaci i kod nas. Ovaj lezaj se pokazao kao jako pozdan u ovom segmentu autoindustrije. Iz tog razloga postoji velika potraznja za njim. Uslovi rada u menjackim kutijama nisu ni malo naivni dakle tu ne moze doci obican lager. Potreban je lager u kvalitetu i iz tog razloga mi vam preporucujemo Timken izbor.

Teska industija

Uslovi u teskoj industriji ( rudnici, kamenolomi. elektrane.. ) su takvi da zahtevaju lezajeve koji mogu da trpe velika opterecenja a samim tim budu i visokog kvaliteta. Rudnici, kamenolomi imaju takva postrojenja da su obrtaji u njima jako mali, ali opterecenja ogromna. Iz tog razloga ove firme koriste valjkaste lezajeve. Odlika valjkastog lezaja jeste kao sto smo ranije pisali da trpi velika opterecenja ali ne toliko velike brzine. Zbog toga je Timkenov lager pravi izbor. Zbog kvalitetne izrade i visoke preciznosti trpi velika opterecenja i kao takav jako je pogodan za ovu industriju.

U koliko imate potrebu za ovim lagerima, kontaktirajte nas na brojeve koji se nalaze ovde.

Leave a Reply