NTN SNR Lezajevi

NTN SNR grupacija lezajeva je brend koji se nalazi u samom vrhu proizvodnje lezajeva, rezervnih delova.. U nasem programu firme mozete pronaci ove brendove po najpovoljnijim cenama.

NTN SNR

NTN SNR je grupacija koja proizvodi jako kvalitetne lezajeve, delove. Njihovi lezajevi se mogu pronaci kao prva ugradnja kod mnogih automobilskih brendova. Ovo detalj vam svedoci o samom kvalitetu u izradi delova za automobilsku industriju. Njihovi lezajevi su takodje i odlicno resenje za cementare, zeleznicki program, alatne masine, poljoprivredne masine, gradjevinske.. Zbog samog svog kvaliteta jako su pogodni za masine u rudnicima, kamenolomima itd.

Auto program

NTN SNR je poznat po svojoj izradi delova u auto programu. Lezajevi koje proizvode grupacija su veoma visokog kvaliteta. Kao tako kvalitetno izradjen lager nasao je svoju primenu u prvoj ugradnjim kod mnogih brendova vozila. Takodje ucestvuju u izradi i mnogih drugih rezervnih delova koji su takodje veoma visokog kvaliteta.

Inžinjering

NTN SNR je okupio tim poznatih Evropskih inžinjera koji svakodnevno rade na usavrsavanju ovog brenda. Oni imaju za cilj proizvodnju sto kvalitetnijeg proizvoda koji ce plasirati na trziste. Svakoga dana ova fabrika u svojih 26 proizvodnih jedinica izbaci pre 430 000 pozicija razlicite namena. Ovo svedoci o samom radu kompanije koji su uspeli da prosire na sve kontinente. Danas je to internacionalna kompanija koja je u samom vrhu po kvalitetu izrade delova.

NTN SNR u nasoj firmi

Ovi brendovi zauzimaju visoku poziciju u nasoj firmi. Nasim jakim zauzimanjem za ove brendove u mogucnosti smo da vam ponudimo odlicne cene. Imajuci u vidu namenu ovog proizvoda i njegovu upotrebu poseban akcenat smo posvetili tim brendovima. Kada je rec o auto klimama o cemu smo vec pisali ili nekim drugim komponentama u automobilu ovi brendovi ce biti pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite vas zahtev za ponudu a mi cemo vam odgovoriti u najkracem mogucem roku.

Leave a Reply