vrste kucista za lezajeve

Kućišta za ležajeve

Širok asortiman kućišta za ležajeve. U mogucnosti smo da vam ponudimo raznovrstan asortiman samih kucista sa i bez lagera. Lezajeve za kuciste takodje imamo posebno u ponudi.

UCP Kuciste

Ucp kuciste su u obliku omege, njihova konstrukcija je takva da se samo kuciste postavlja na povrsinu i sa dva srafa steze za samu podlogu. Ovaj tip kucista je dosta zastupljen zbog same svoje konstrucije i lako se montira na predmetnu povrsinu. Kuciste na slici je sa vec ugradjenim lezajem koji se uznacava oznakom UC. Na samom kucistu imamo i deo koji je namenjen za podmazivanje. U kompletu dobijate mazalicu koja se usrafi na spoljasnju stranu kucista i preko koje upumpavate mast u kuciste kako ne bi doslo do blokiranja.

UCF Kuciste

UCF Kuciste

UCF Kuciste je cetvrasto kuciste koje pravilnog cetvrtastog oblika sa cetiri rupe namenjene za cetiri srafa. Rupe se nalaze na ivicama samog kucista i kao takvo dosta je bolje fiksirano za podlogu u odnosu na omega kuciste. Ovo kuciste najcesce ide na bocne povrsine zbog same svoje konstrukcije, a kroz sredinu prolazi osovina. Kao i UCP i UCF kuciste ima predvidjeno mesto gde dolazi mazalica za podmazivanje kucista.

Ostala vrste lezajnih jedinica

Postoje jos dosta vrsta kucista koje se proizvode a koje mozete pronaci kod nas na stanju. Te lezajne jedinice nose oznake : UCP, LES, UCF, UCFL, LEN, ST, GWST, F, N, SN. Nasa firma vam moze ponuditi sve ove lezajne jedinice sa ili bez lagera. Takodje izbor kvaliteta je veoma velik. Posedujemo kucista marke SKF, TIMKEN, WBW, WBF, SNR itd. Sve ovo je u cilju pruzanja najboljeg resenja za vas problem. Jednostavno govoreci ne zahtevaju svi uslovi rada najbolje kuciste. U toj situaciji mi smo u mogucnosti da vam ponudimo i jeftino resenje koje je ujedno i bolje. Kontaktirajte nas kako bi nasli najbolje resenje za vas problem.