O NAMA

Firma Jeftic Bozena i Ortak je firma sa tradicijom dugom dve decenije na polju trgovine metalnim delovima. A pre svega uvozom i  distribucijom svih vrsta lagera. Trudimo se da imamo najpovoljnije odnose cena i kvaliteta. Pored lagera bavimo se i distribucijom svih vrsta kuglica, iglica, valjčića, zegera, kaiša, hilzni, KM matica, MB osiguraca, čivija i ostale opreme. Sa iskustvom dugim dve decenije u uspešnom poslovanju na polju veleprodaje 2019. Godine otvaramo specijalizovanu maloprodaju za robu ove vrsre pod naziom – S Lager – koja se nalazi u Surčinu. Naša firma je u mogucnosti da vam ponudi najpovoljniji a takodje i širok izbor robe kao i proizvodjača u zavisnosti od namene i potrebe kupca.

Kontaktirajte nas i konsultujte se sa našim osobljem kako bismo za vaše potrebe našli najbolje rešenje i najpovoljnije na segmentu posla koji obavljamo.

Posedujemo magacin sa preko 5000 pozicija odmah dostupnih na stanju. Nasa firma se trudi da objedini vecinu pozicija na stanju kako bi roba odmah bila dostupna kupcu za isporuku. Neki od proizvodjaca iz asortimana koji nudimo jesu : ZVL, ZKL, SKF, NTN, TIMKEN, CODEX, KOYO, GPZ, SNR kao i mnogi drugii. Asortiman semeringa nam je prebogat i trudimo se da imamo sve dimenzije na stanju. Ovaj segment posla obavljamo po principu upita za tacne dimenzije. Zegere imamo za rupu kao i za osovinu takodje svih dimenzija na stanju. Iskustvo i sam rad koji traje 20 godina je omogucio da danas poslujemo sa ogromnim magacinom sa robom odmah dostupnom na stanju. Robu saljemo na teritoriju cele Srbije svim brzim postama. Postoji mogucnost i nasa isporuke na teritoriji Beograda, kao i licno preuzimanje na nase dve lokacije.

Pogledajte asortimane naših proizvoda: ovde. Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Možete nas kontaktirati na telefon: 066 8 777 000 ili na imejl: jevric65@gmail.com.

20 godina s vama! S Lager Surčin.

lageri