Ležajevi za tanjirače, AKCIJA

Ležajevi za tanjirače, AKCIJA

  • Post author:
  • Post category:Blog

Lezajevi za tanjirace, Akcija. S Lager Surcin, kontakt tel:
069 555 61 34

Ležaj za tanjiracu sa kućištem

Kod nas mozete pronaci lezajeve sa ili bez kucista za sve tipove tanjiraca. U prilici smo da vam ponudimo najveci izbor lezajeva za sve vrste tanjiraca. U nasoj ponudi mozete pronaci i sirok spektar kvaliteta samih lezajeva za tanjirace. Sam odabir kvaliteta zavisi od vasih potreba odnoso koliko eksplatisete sam prikljucak traktoru. U tanjirace uglavnom idu lezajevi istocnih proizvodjaca. Razlog za ovaj odobir nije samo u ceni vec i u tome sto sama tanjiraca nije zahtevna kao masina, ne odvija se veliki broj obrtaja i nema previse opterecenja.

Istocna varijanta

Mazalica na samom kucistu

Sama istocna varijanta se izdvojila po ceni ali i po kvalitetu koji apsolutno zadovoljava potrebe prikljucka. Prosecan poljoprivrednik u svojoj eksplataciji nema problema sa ovim kvalitetom i tipom lezaja. Radni vek lezaja je sasvim zadovoljavajuci i bez reklamacija sto je jako bitno. Na samom kucistu imate mazalice preko kojih uz neko redovno podmazivanje mozete daleko produziti sam radni vek lagera. Dakle po svemu ukljucenom ova varijanta moze vas sluziti dugi niz godina. Ako dodamo i to da sama zamena nije toliko komplikovan i vecina ljudi u svom domacinstvu sama radi zamenu ovih lezajeva. Dakle apsolutno svaka nasa preporuka je za ovu varijantu i cenovno i sto se tice kvaliteta.

Lezajevi za tanjirace

Kod nas mozete pronaci i druge rezervne delove za poljoprivredu kao sto su: remenja, obicni lageri, kucista, semerinzi. U saradnji sa nasim zaposlenima pronacicete najbolju opciju za vas. Strucno osoblje je tu da vam pomogne oko dileme koji kvalitet gde treba ugraditi. Tako ce vam omoguciti da ustedite i vreme i novac. Pogresan odabir rezervnog dela moze prouzrokovati mnogo vece probleme od kvara istog.