MAST / MAZIVO ZA PODMAZIVANJE

Mast za podmazivanje u prehrambenoj industriji sa NSF sertifikatom

S Lager Surcin, kontakt tel 069 555 61 43

Valvoline FOOD ALUCOM 2

U mogucnosti smo da vam ponudimo namensku mast za podmazivanje u prehrambenoj industriji. Radi se o proizvodi poznate firme Valvoline. Sama mast nosi oznaku FOOD ALUCOM 2. Primenjuje se prvobitno u klanicama, mesarama, bilo kakvoj vrsti masine gde mast za podmazivanje moze doci u kontakt sa bilo kakvom vrstom hrane. Rec je o beloj masti jestivoj za ljude. Tako da sama mast moze doci u kontakt sa hranom bez ikakvih posledica po samu ispravnost proizvoda.

Karakteristike Valvoline masti

Karakteristike ove masti jesu da je izuzetno otporna na sam dodir sa slabo alkalnim kao i kiselim rastvorima. Mast karakterise takodje i visoka otpornost na ispiranje vodom sto je u prehrambenoj industriji neizbezan proces. Njena primena je moguca na kompletnu procesnu opremu u prehrani, kao i lance lancanike u pekarskoj industriji gde je moguce da bilo kakva hrana dodje u kontakt sa mazivom. Sama mast za podmazivanje je pogodna za metal, plastiku, gumu jer mazivo ne utice na sama zaptivna resenja ovih materijala. Optimalna temperatura za rad masti je od – 20c do +140c, gde naravno u nekim kratkotrajnim uslovima moze raditi i preko preporucene temperature.

S Lager maziva

Firma S Lager je u mogucnosti da vam ponudi sve vrste maziva za sve namene. Nas asortiman smo prosirili ovim proizvodom kako bi upotpunili ono sto ide uz sam lezaj kao i za same industrije. U ponudi pored same masti za prehrambenu industriju jesu i klasicne masti poput litijumskih, LPD2 masti, PD2 masti za trajna podmazivanje. Tu je i Red Complex crvena mast za povisena opterecenja. Zaista jedan sirok asortiman ovig proizvoda. Naravno u ponudi su razlicita pakovanja koja idu od 400gr do 200kg. Tako da u nasem asortimanu mozete pronaci i odgovarajucu mast kao i odgovarajuce pakovanje. Kontaktirajte nas kako bi pronasli odgovarajucu mast za podmazivanje koja vam je potrebna.


Leave a Reply