Kuglice, metalne ( čelične ), prohromske kuglice

Kuglice, metalne ( čelične ), prohromske kuglice

  • Post author:
  • Post category:Blog

Najveci izbor metalnih kuglica u Srbiji, sve dimenzije odmah dostupne na stanju. Kontakt telefon 066 8 777 000

Kuglica je masinski element fine zavrsne obrade, Svoju primenu kuglice danas nalaze u gotovo u svim granama industrije. Jedan od bitnijih delova su u sklopu lagera. Jer od same kuglice i njenog kvaliteta zavisi zivotni vek kuglicnog lagera.
Kod same kuglice je bitna njena tvrdoca, kvalitetna kuglica je ona sa tvrdocom od 62 rokvela pa na vise.

Kuglice u lagerima ( lezajevima )

Kugliice u lagerima su bitan detalj kao sto smo vec rekli. Kuglica u kuglicnom lezaju nosi opterecenje u jednoj tacki. Iz tog razloga kuglicni lezajevi trpe velike brzine ali ne toliko velika opterecenja. Za kvalitetan lager bitne su kuglice velike tvrdoce. U nasem programu mozete pronaci prilican asortiman kuglica u kvalitetu.

Kuglice u ostalim granama industrije

Kuglice su svoju primenu pronasle i u prehrambenoj industriji. Najcesca varijanta gde ove kuglice idu u prehrambenoj industriji jesu mlinovi. Mlin za konditore, odnosno proizvode kao sto su krem, cokolada koriste kuglice. Kuglica je ovde bitan detalj jer ona sluzi kao sredstvo koje usitnjava sirovinu. U nasem programu mozete pronaci kuglicu napravljenu od prohrama koja zadovoljava sve uslove prehrambene industrije. Najcesca kuglica koja se ovde koristi jeste kuglica dimenzije 9.525mm. Ova kuglica je uvek dostupna na nasem stanju.

Zasto odabrati nas kao dobavljaca kuglica

Veleprodajna firma Jeftic Bozena i Ortak nudi najveci asortiman kuglica u svim dimenzijama i u svim kvalitetima. Direktno smo povezani sa vise fabrika koje rade ove proizvode. Nudimo vam najveci asortiman ove robe u svim kvalitetima, odnosno za sve namene. U zavisnosti od vasih potreba, mozemo poruciti kuglicu od materijala koji vama najvise odgovara.

Kontakt

U koliko imate bilo kakve potrebe za ovim proizvodom kontaktirajte nas i u razgovoru sa nasim osobljem cemo pronaci najbolje resenje. Stojimo vam na raspolaganju za sve opcije. Sam asortiman robe koju imamo na stanju vam omugucava da vas problem resite u najkracem mogucem roku.